enda

Mads Reuther

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De Forbandede År 2 2022 Aksel DK/Spillefilm
Pancake Syrup - 6:8 2021 Tom Tv-serie
Festen er aflyst - 1:8 2021 Tom Tv-serie
Før og efter - 2:8 2021 Tom Tv-serie
Flight Mode - 3:8 2021 Tom Tv-serie
Efterladt bagage - 5:8 2021 Tom Tv-serie
Kamikaze (Oversigt) 2021 Tom Tv-serie
Hjem - 7:8 2021 Tom Tv-serie
Marco Effekten 2021 Gordon DK/Spillefilm
Savnet 2019 Instruktion DK/Kort fiktion
Nerd Cave 2017 Instruktion, Manuskriptforfatter DK/Kort fiktion
I blodet 2016 Esben DK/Spillefilm
Kollektivet 2016 Jesper DK/Spillefilm
Velkommen til Paradis 2015 Malte DK/Kort fiktion
Shiva 2015 Daniel DK/Kort fiktion
Eliten 2015 Michael DK/Spillefilm
Reception 2013 Victor DK/Kort fiktion
Klassefesten 2011 Festtjener DK/Spillefilm
I Frodes hoved 2010 Frode DK/Kort fiktion
Sandheden om mænd 2010 Mads, 17 år DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.