enda

Linda Blair

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Blondinens hævn 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Savage Streets - ondskabens gade 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Piger bag tremmer 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Summer of Fear 1978 Medvirkende Tv-film
Eksorcisten II: Kætteren 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Sejren i Entebbe 1976 Medvirkende Tv-film
Eksorcisten 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.