enda

Lili Taylor

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Nattens dæmoner 2013 Carolyn Perron U/Spillefilm
Factotum 2005 Jan U/Spillefilm
The Haunting - Hjemsøgt 1999 Nell U/Spillefilm
I shot Andy Warhol 1996 Valerie Solanas U/Spillefilm
Cold fever 1995 Jill U/Spillefilm
Alle elsker Lloyd 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.