enda

Lili Malene Rasmussen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De vilde svaner 2009 Makeup, Chefsminkør DK/Spillefilm
Efter brylluppet 2006 Makeup-assistent DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Makeup-assistent DK/Spillefilm
Baby 2003 Sminkør DK/Spillefilm
Gamle mænd i nye biler 2002 Chefsminkør DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Chefsminkør DK/Spillefilm
Løjserne 2001 Chefsminkør Tv-serie
Olsen banden junior 2001 Chefsminkør DK/Spillefilm
Snedronningen 2000 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Chefsminkør Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Makeup assistent Tv-serie
Bryggeren 1996 Chefsminkør Tv-serie
Kun en pige 1995 Makeup-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.