enda

Leslie Mann

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Blockers 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Single i New York 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Other Woman 2014 Kate U/Spillefilm
Hvis jeg var dig 2011 Jamie Lockwood U/Spillefilm
17 Again 2009 Scarlet U/Spillefilm
Funny People 2009 Laura U/Spillefilm
I Love You Phillip Morris 2009 Debbie U/Spillefilm
Drillbit Taylor 2008 Lisa U/Spillefilm
Stealing Harvard 2002 Elaine Warner U/Spillefilm
George - den gæve liansvinger 1997 Ursula Stanhope U/Spillefilm
Hybridmanden 1996 Robin U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.