enda

Leigh Brackett

(1915 – 1978)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Imperiet slår igen 1997 Manus U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1980 Manus U/Spillefilm
Rio Lobo 1970 Manus U/Spillefilm
El Dorado 1967 Manus U/Spillefilm
Rio Bravo 1959 Manus U/Spillefilm
Sternwood-mysteriet 1946 Manus U/Spillefilm
Det lange farvel Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.