enda

Leif Larsen

(1948 – )

Forfatter, billedkunstner, jurist.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Cykelmagt 1 + 2 1989 Instruktion, Speaker, Manus, Klip, Lyd, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Namibia - Kirkerne og uafhængigheden 1989 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Gertrud som detektiv 1984 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Gertrud som dyrepasser 1984 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Rejseholdet 1983 Foto Tv-serie
Lene Høne Barn 1981 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Animation DK/Kort fiktion
Cykelmagt 1978 Instruktion, Speaker, Manus, Foto, Klip, Lyd, Producent DK/Dokumentarfilm
Hvor er Viggo? 1973 Foto Tv-film
Rum 1972 Instruktion, Manus, Klip, Producent DK/Dokumentarfilm
Møblerne 1972 Kameraoperatør Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.