enda

Kristian Selin Eidnes Andersen

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rejsen til isens indre 2022 Komponist, Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Julemandens Datter 3 – Den Magiske Tidsmaskine 2022 Komponist, Mixer DK/Spillefilm
Bamse 2022 Komponist, Lyddesigner DK/Spillefilm
De forbandede år 2 2022 Lyddesigner DK/Spillefilm
Darkling 2022 Komponist, Lyddesigner U/Spillefilm
Beautiful Beings 2022 Komponist U/Spillefilm
Ingen kender Casper 2022 Lydkonsulent DK/Dokumentarfilm
Vanskabte land 2022 Lyddesigner DK/Spillefilm
Lille frø 2021 Komponist, Lyddesigner DK/Kort fiktion
Sådan dræber du en sky 2021 Lyddesigner, Komponist DK/Dokumentarfilm
Human Factors 2021 Mixer U/Spillefilm
Drømmebyggerne 2020 Komponist DK/Spillefilm
The Missing Films 2020 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Julemandens datter 2 – Jagten på Kong Vinters krystal 2020 Komponist, Lyddesigner DK/Spillefilm
Klovn The Final 2020 Komponist DK/Spillefilm
Madklubben 2020 Musik, Lyddesigner, Lydtekniker DK/Spillefilm
Lille pige 2020 Lydmix, Lydredigering U/Dokumentarfilm
Vivarium 2019 Lyddesigner, Komponist, Superviserende lydklipper U/Spillefilm
Det sorte kapitel 2019 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Kongernes fald 2019 Lyddesigner, Komponist, Lydmix DK/Dokumentarfilm
Et ægte par 2019 Komponist, Lyddesigner Tv-dokumentar
The House That Jack Built 2018 Lyddesign DK/Spillefilm
Fædre og sønner 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Den fortabte kriger 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Julemandens datter 2018 Komponist DK/Spillefilm
Heartstone 2017 Komponist, Orkestrering, Lyddesigner DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Lyddesign, Komponist DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Komponist Tv-serie
Gadens børn - et år med håb 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Motley's Law 2016 Lyddesign, Musik DK/Dokumentarfilm
Sameblod 2016 Komponist U/Spillefilm
Eskimo Diva 2015 Lyddesign, Komponist DK/Dokumentarfilm
Life Is Sacred 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Norskov 1 2015 Komponist Tv-serie
Mand falder 2015 Tonemester, Komponist DK/Dokumentarfilm
Kampen om det tunge vand 2015 Komponist, Lyddesign Tv-serie
Arvingerne 2 2015 Komponist Tv-serie
The Man Who Saved the World 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Den perfekte middag 2014 Komponist DK/Kort fiktion
Dagbog fra Porn Valley 2014 Tonemester, Komponist DK/Dokumentarfilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Vokseværk 2014 Musik DK/Kort fiktion
Nordic Factory 2014 Komponist U/Spillefilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Halvbroderen 2013 Komponist Tv-serie
Camille - et liv, en lejlighed 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Viceværten 2012 Komponist DK/Spillefilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Forbandelsen 2012 Komponist, Tonemester DK/Kort fiktion
Fuglejagten 2012 Lyddesign, Komponist DK/Spillefilm
The Human Scale 2012 Lydklipper supervisor DK/Dokumentarfilm
Grantræet 2011 Musik DK/Kort fiktion
Code Blue 2011 Lyddesign U/Spillefilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Melancholia 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
ID:A 2011 Komponist DK/Spillefilm
Rupture 2011 Komponist, Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Mennesker i solen 2011 Komponist U/Spillefilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Musik, Lyd DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Musik, Tonemester DK/Spillefilm
Jernhårde ladies 2010 Musik, Lydkonsulent DK/Dokumentarfilm
Submarino 2010 Lyddesign, Komponist DK/Spillefilm
En familie 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
Blod i mobilen 2010 Lydmix, Komponist DK/Dokumentarfilm
Klovn - The Movie 2010 Lyddesign, Komponist DK/Spillefilm
The Devilles 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Antichrist 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Ønskebørn 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Flugten 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
Cairo skrald 2009 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Affæren i Prag 2009 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Komponist Tv-serie
Mægtige maskiner – Tårnkran 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Borerig 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Asfaltmaskine 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Kædegraver 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Stribemalermaskine 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Betonkanon 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Sorteringsmaskine 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Fræser 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Piloteringsmaskine 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Wiremaskine 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Gravemaskine 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Giraflift 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Lastbil 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
...og det var Danmark 2008 Musik, Lyd DK/Dokumentarfilm
Sois sage 2008 Musik, Lyd U/Spillefilm
Spillets regler 2008 Musik, Co-executive producer, Tonemester DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Tonemester, Lydtekniker (Danmark) DK/Dokumentarfilm
Forførerens fald 2008 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Lasse Lasse Hirtshals 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Occupations 2007 Lyd DK/Kort fiktion
En mand kommer hjem 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Lyddesign DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Tonemester (trailer) DK/Spillefilm
Beths dagbog 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Retshjælpen 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Istedgade 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Sophie 2006 Lyd DK/Kort fiktion
The Monastery 2006 Musikmix, Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Direktøren for det hele 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Snart kommer tiden 2006 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Efter brylluppet 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bang Bang Orangutang 2005 Lyd, Komponist (suppl. musik) DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Lyd DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Guerrilla girl 2005 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Min morfars morder - en film om tilgivelse 2004 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Strings 2004 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Min far er bokser 2004 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Brødre 2004 B-tonemester DK/Spillefilm
Dogon 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bagland 2003 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Lydmix DK/Spillefilm
Dogville 2003 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Frunk 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Dykkerdrengen 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Queenas 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
It's All About Love 2002 Lyd DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Lydmix DK/Kort fiktion
På Ama'r 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Omveje til frihed 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Grev Axel 2001 Lydtekniker DK/Spillefilm
Gråvejr 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Danser 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dancer in the Dark 2000 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Max 2000 Toneassistent DK/Spillefilm
Tut & Tone 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Min smukke nabo 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Et øjeblik 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mifunes sidste sang 1999 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Vildspor 1998 Lyd DK/Spillefilm
Helten Henning 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Taber! 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Simona 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Når mor kommer hjem... 1998 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Lydtekniker, 2. unit DK/Spillefilm
Øen i Fuglegaden 1997 Lydklipper DK/Spillefilm
Krystalbarnet 1996 Lyd DK/Spillefilm
Fridas første gang 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Breaking the Waves 1996 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Portland 1996 Tonemester DK/Spillefilm
Belma 1996 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 B-tonemester DK/Spillefilm
Nordkaperen i det Indiske Ocean 1994 Lyd DK/Dokumentarfilm
Drengen der gik baglæns 1994 Lyd DK/Kort fiktion
Jungledyret 1993 Lyd DK/Spillefilm
Lykkelige Jim 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Rakel Mirakel 1993 Lyd, Ide DK/Kort fiktion
Smukke dreng 1993 Toneassistent DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Lyd DK/Spillefilm

Som Kristian Selin Eidnes Andersen

Titel År Funktion Category
Ingen kender Casper 2022 Komponist DK/Dokumentarfilm
De forbandede år 2020 Lyddesigner DK/Spillefilm
Drømmebyggerne 2020 Lyddesigner DK/Spillefilm
Fædre og sønner 2018 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Kollektivet 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Tonemester DK/Spillefilm
My Life Directed by Nicolas Winding Refn 2014 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Listen 2014 Komponist DK/Kort fiktion
The Word 2014 Komponist, Lyddesign U/Spillefilm
Democrats 2014 Komponist, Orkestrering DK/Dokumentarfilm
Jagten 2013 Lyddesign DK/Spillefilm
Only God Forgives 2013 Lyddesign, Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Tonemester, Lyddesign, Lydklipper supervisor, Lydmix DK/Spillefilm
The Weight of Elephants 2013 Lyddesign, Komponist DK/Spillefilm
Ida 2013 Komponist, Musikmixkonsulent U/Spillefilm
The Human Scale 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.