enda

Julie Henneke Hartmann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fædre og mødre 2022 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Rainbow (oversigt) 2021 Grafik Fiktionsserie
Rainbow 1:7 2021 Grafik Fiktionsserie
Rainbow 2:7 2021 Grafik Fiktionsserie
Rainbow 3:7 2021 Grafik Fiktionsserie
Rainbow 4:7 2021 Grafik Fiktionsserie
Rainbow 5:7 2021 Grafik Fiktionsserie
Rainbow 6:7 2021 Grafik Fiktionsserie
Rainbow 7:7 2021 Grafik Fiktionsserie
Smagen af sult 2021 Rekvisitør DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Rekvisitør DK/Spillefilm
På tur med far - Julegaven til Prik 1:6 2018 Grafik, Grafik, Plakat artwork DK/Dokumentarfilm
På tur med far - Find elgen 3:6 2018 Grafik, Plakat artwork DK/Dokumentarfilm
På tur med far - Halvt svensk 2:6 2018 Grafik, Plakat artwork DK/Dokumentarfilm
På tur med far - Pappabilen får vinger 4:6 2018 Grafik, Plakat artwork DK/Dokumentarfilm
På tur med far - Lillesøster Lucia 5:6 2018 Grafik, Plakat artwork DK/Dokumentarfilm
På tur med far - Pappabilens fødselsdag 6:6 2018 Grafik, Plakat artwork DK/Dokumentarfilm
Herrens veje 2 2018 Prop designer Tv-serie
Et familieforetagende 2017 Produktionsdesigner DK/Kort fiktion
Norskov 2 2017 Regi Tv-serie
På tur med far (oversigt) 2017 Grafik, Plakat artwork Dokumentarserie
Det mindste kongerige i verden 2015 Rekvisitør Tv-serie
B 2014 Set rekvisitør DK/Kort fiktion
Rodløs 2014 Rekvisitør DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Dekorationsmaler DK/Kort fiktion
Karate nights 2010 Assistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.