enda

Josephine Park

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Natten har øjne 2022 Medvirkende DK/Spillefilm
Miss Viborg 2022 Michala DK/Spillefilm
Venuseffekten 2021 Andrea DK/Spillefilm
Centervagt 2021 Medvirkende DK/Spillefilm
Efterforskningen 2020 Cecilie Tv-serie
Shorta 2020 Rønning DK/Spillefilm
Hånd i hånd 2018 Mie Tv-serie
Melon Rainbow 2015 Tanja DK/Kort fiktion
Arvingerne 2 2015 Isa Tv-serie
Lev stærkt 2014 Nete DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.