enda

John Guillermin

(1925 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
King Kong lives 1987 Instruktion U/Spillefilm
Sheena - junglens dronning 1984 Instruktion
Døden på Nilen 1978 Instruktion U/Spillefilm
King Kong 1976 Instruktion U/Spillefilm
Det tårnhøje helvede 1974 Instruktion U/Spillefilm
Broen ved Remagen 1969 Instruktion U/Spillefilm
Bankrotter 1959 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.