enda

Jeff Danna

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Erased 2012 Komponist U/Spillefilm
The Imaginarium of Dr. Parnassus 2009 Musik U/Spillefilm
Lakeview Terrace 2008 Musik U/Spillefilm
Fracture 2007 Musik U/Spillefilm
Silent Hill 2006 Musik U/Spillefilm
Tideland 2005 Musik U/Spillefilm
Resident Evil: Apocalypse 2004 Musik U/Spillefilm
The kid stays in the picture 2001 Musik U/Dokumentarfilm
The Boondock Saints 1999 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.