enda

Jannik Vestmar

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Me, myself & Martin Laursen 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Verden i Danmark 2007 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Beg, Borrow and Steel 2006 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Annas dag 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Lærerværelset 1994 Online-klipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.