enda

Jack Baran

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Great balls of fire 1989 Manus U/Spillefilm
Barfly 1987 Musik U/Spillefilm
De 5 fra Miami 1986 Manus U/Spillefilm
Kærlighed i kugleregn 1986 Manus U/Spillefilm
Åndeløs 1983 Instruktørassistent U/Spillefilm
Renaldo og Clara 1977 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.