enda

Hervé Touré

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fogedretten 2021 Rengøringshjælp Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2021 Rengøringshjælp Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2021 Rengøringshjælp Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2021 Rengøringshjælp Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2021 Rengøringshjælp Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2021 Rengøringshjælp Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2021 Rengøringshjælp Fiktionsserie
Olivia 2020 Zakaria DK/Kort fiktion
En frygtelig kvinde 2017 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
Alle har sgu da et bat 2015 Presset fyr DK/Kort fiktion
Kærlighed i asyl 2012 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.