enda

Henrik Veileborg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
A Storm Foretold 2021 Producer DK/Dokumentarfilm
Slette omstændigheder 2018 Producer, Manuskript DK/Dokumentarfilm
Hjertelandet 2018 Co-producent DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Tyveriet af Afrika 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Producer, Producer DK/Dokumentarfilm
Mission kvindehandel 2010 Producer DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Mumbai Disconnected 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Side om side 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Rastløs i paradis 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Bogota forvandling 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Fra Thailand til Thy 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
Fra Thy til Thailand 2008 Producer DK/Dokumentarfilm
På Ama'r 2001 Producer DK/Kort fiktion
Aben Osvald 2001 Producer DK/Kort fiktion
Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste 2001 Producer DK/Kort fiktion
Magnetisørens femte vinter 1999 Producerassistent, Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Calle og Kristoffer 1998 Producer DK/Dokumentarfilm
Tifanfaya 1998 Producer DK/Kort fiktion
Teorien om alting 1998 Producer DK/Dokumentarfilm
Filmskolen 1995 Medvirkende Tv-film
Mis med de blå øjne 1995 Producer DK/Kort fiktion
Sort Hjerte 1995 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.