enda

Harry Komdrup

(1896 – 1958)

Skuespiller. Født 5/1 1896, død 25/5 1958 - 62 år gammel. Gift med skuespillerinde Ruth Komdrup (født Heiman) og operasangerinde Olga Møller.

Medvirker i film, fortrinsvist hos Nordisk Film i perioden 1919-27.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dydsdragonen 1927 Søren Alm DK/Spillefilm
Peter Ligeglad paa Eventyr 1923 Medvirkende DK/Spillefilm
Jafet, der søger sig en Fader I-IV 1922 Jan, zigeuner DK/Spillefilm
Store forventninger 1922 "Pip" (i IV-VII kapitel) DK/Spillefilm
Mellem muntre Musikanter 1922 Fritz Jessen, direktørens søn DK/Spillefilm
Tyvepak 1921 Willy U/Spillefilm
En Aftenscene 1920 Junker Povisk DK/Spillefilm
Evas Forlovelse 1920 Medvirkende DK/Kort fiktion
Manden, der sejrede 1920 Roger Willon DK/Spillefilm
Hendes Helt 1919 Leo Borre, Knuds ven og kollega DK/Spillefilm
Mod Lyset 1919 Felix, professorens nevø DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.