enda

Harald Zwart

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den 12. mand 2018 Instruktion U/Spillefilm
The Mortal Instruments: Dæmonernes By 2013 Instruktion U/Spillefilm
Karate kid 2010 Instruktion U/Spillefilm
The Pink Panther 2 2009 Instruktion U/Spillefilm
Agent Cody Banks 2003 Instruktion U/Spillefilm
One Night at McCool's 2001 Instruktion U/Spillefilm
Jan Guillous Hamilton 1998 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.