enda

Flemming Lyngse

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Christopher elsker fly 2007 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Rukov - på sporet af den tabte tid 2004 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Forestillinger 2003 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Glistrup 2001 Instruktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Bilka 1996 Instruktion DK/Kort fiktion
Udenfor 1995 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.