enda

Finn Tavbe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mørklægning 1992 Medvirkende Tv-serie
Sømænd på sengekanten 1976 Kok DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Johansen Tv-serie
Jeg så Jesus dø 1975 Jesus DK/Spillefilm
Ta' det som en mand, frue 1975 Medvirkende DK/Spillefilm
Et ganske almindeligt eventyr 1968 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.