enda

Ernst Günther

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Good night Irene 1994 Otto U/Spillefilm
Englegård - næste sommer 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Den gode vilje 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Gode mennesker 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Smuglerkongen 1985 Otto Strauss, natklubsejer U/Spillefilm
Manden fra Mallorca 1984 Dahlgren, chef for voldsafdelingen U/Spillefilm
Sverige åt svenskarna 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.