enda

Emil Kaae

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls – Sæson 2 (oversigt) 2021 Belyser Fiktionsserie
Puls 2 1:9 – På flugt 2021 Belyser Fiktionsserie
Puls 2 3:9 – Fristet 2021 Belyser Fiktionsserie
Puls 2 7:9 – Alt har en pris 2021 Belyser Fiktionsserie
Puls 2 8:9 – Forrådt 2021 Belyser Fiktionsserie
Puls 2 9:9 – Sæt mig fri 2021 Belyser Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Belyser Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Belyser Fiktionsserie
Puls 1:9 – Hemmeligheder 2020 Belyser Fiktionsserie
Puls 2:9 – På lånt tid 2020 Belyser Fiktionsserie
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Belyser Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Belyser Fiktionsserie
En helt almindelig familie 2020 Belyser DK/Spillefilm
Før frosten 2019 Belyser DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Belyser DK/Spillefilm
Landet af glas 2018 Belysningsmester DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Belyser DK/Kort fiktion
Julemandens datter 2018 Belyser DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Belyser DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Belyser DK/Spillefilm
Grethe 2017 Belyser Tv-serie
Mercur 2017 Belysningsmester Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Belysningsmester Tv-serie
Familien Jul - i nissernes land 2016 Lysassistent DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Belysningsmester Tv-serie
I blodet 2016 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Forældre 2016 Belyser DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Belyser Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Belyser Tv-serie
Bankerot 2014 Belyser Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Belyser Tv-serie
Heartless 1 2014 Belysningsassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.