enda

Emil Gundersen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ponylove (Oversigt) 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Piger og Ponyer 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Fordomme 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Hestekræfter 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Mod og mørke 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Hestehviskeren 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Konkurrence 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Farvel Charlie 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Frygtløs 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Pony for altid 2022 Klipper Dokumentarserie
Skyld 2020 Klipper DK/Kort fiktion
Kemohjerne 2019 Klipper Tv-serie
Krokodilletårer 2019 Klipper DK/Kort fiktion
In Embryo 2016 Klippeassistent U/Spillefilm
Udkantsdreng 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Kærlige Kamilla 2013 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.