enda

David Hughes

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Of Gods and Warriors 2018 Instruktion U/Spillefilm
The Bachelor 1999 Musik U/Spillefilm
Kæmperotterne angriber 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Dr. Glas 1968 Manus, Stills DK/Spillefilm
Flickorna 1967 Manus U/Spillefilm
Elskende par 1964 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.