enda

Daniel Wagner Christensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
No Exit 2 - Rise Against 2013 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Verdenssøn 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det gule rum 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Intet kan røre mig 2011 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Ladyboy 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det som ingen ved 2008 Video-assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.