enda

Claude Bolling

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Han døde med åbne øjne 1985 Musik U/Spillefilm
Les Daltons en cavale 1983 Musik U/Spillefilm
Dødens bagmænd 1980 Musik U/Spillefilm
Willie og Phil 1980 Musik U/Spillefilm
Mumiens hemmelighed 1980 Musik U/Spillefilm
Med døden i hælene 1976 Musik U/Spillefilm
Sigøjneren 1975 Musik U/Spillefilm
Strisseren og dræberen 1975 Musik U/Spillefilm
Agenten som ikke ku' knaldes 1973 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.