enda

Christian Maagaard Christensen

(1864 – 1937)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Filmen om Georg Jensen-Sølvet 1938 Foto DK/Dokumentarfilm
Storke 1938 Foto Dokumentariske optagelser
Storstrømsbroens Indvielse 1937 Foto Dokumentariske optagelser
Sol over Danmark 1936 Fotograf DK/Spillefilm
Under den gamle Fane 1932 Medvirkende, Foto DK/Kort fiktion
Den store Dag 1930 Foto DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.