enda

Charlotte Arnholtz

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fire muslimske stemmer 2010 Klip DK/Dokumentarfilm
Mig og min næse 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Det sidste barn 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Dem derovre og de andre 2004 Klip DK/Kort fiktion
Febris 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Pulekalenderen 2002 Klipper DK/Kort fiktion
Ernst i svømmehallen 2000 Klip DK/Kort fiktion
Ernst i fjeldet 2000 Klip DK/Kort fiktion
Hotellet 2000 Klipper Tv-serie
Sidste nat 1999 Klip DK/Kort fiktion
Nytårsfesten 1998 Klipper DK/Kort fiktion
Togkupe 1994 Klipper, Billedmixer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.