enda

Carla Luffe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Mitra 2021 Klipper U/Spillefilm
Hvis du vidste 2021 Manuskriptkonsulent, Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Lille sommerfugl 2020 Klipper DK/Spillefilm
Bror 2020 Klipper DK/Kort fiktion
Charter 2020 Trailer-klipper U/Spillefilm
Vægge af beton 2019 Klippekonsulent DK/Kort fiktion
Den skyldige 2018 Klipper DK/Spillefilm
Darling 2017 B-klipper DK/Spillefilm
Heartstone 2017 Trailer-klipper DK/Spillefilm
I mørke 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Øde ø 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Eliten 2015 Klipper DK/Spillefilm
Whole 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Satellit 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Seksten en halv time 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
ID:A 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm

Som Carla Luffe Heintzelmann

Titel År Funktion Category
Lykke-Per 2018 B-klipper DK/Spillefilm
Delphi 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Afvej 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Krigen 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
9. april 2015 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Antboy 2013 B-klipper DK/Spillefilm
Den skaldede frisør 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Vogn 347 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Piv 2011 Klipper DK/Kort fiktion
Hævnen 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
En familie 2010 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.