enda

Bill Groom

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Spis bed elsk 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Milk 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Perfect Stranger 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Forgotten 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
For venskabs skyld 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Money Train 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det ku' ske for dig 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den gode søn 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
I en klasse for sig selv 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.