enda

Bent Hamer

(1956 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Middle Man 2021 Instruktion, Manuskriptforfatter, Producer U/Spillefilm
1001 Gram 2014 Instruktion U/Spillefilm
Hjem til jul 2010 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Ohorten 2007 Instruktion
O'Horten 2007 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Factotum 2005 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Salmer fra køkkenet 2003 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Æg 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.