enda

Arnold Christensen

(1864 – 1918)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
H.P. hænger paa 'en 1917 Peter Ravn, Hermans forgyldte onkel DK/Kort fiktion
Min Ven Levy 1914 Deleurant, rentier DK/Kort fiktion
Luftskipperen 1913 Medvirkende DK/Kort fiktion
Betroede Midler 1912 Phillip, fuldmægtig U/Spillefilm
Spionen fra Kronstadt 1911 General Stefanovitch, gouvernøren U/Spillefilm
Den röda hanen Ola, dräng U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.