enda

Anna Carli Holmgren

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Puls – Sæson 2 (oversigt) 2021 Stylist Fiktionsserie
Puls 2 1:9 – På flugt 2021 Stylist Fiktionsserie
Puls 2 2:9 – Knock Knock 2021 Stylist Fiktionsserie
Puls 2 3:9 – Fristet 2021 Stylist Fiktionsserie
Puls 2 4:9 – Ingen vej tilbage 2021 Stylist Fiktionsserie
Puls 2 5:9 – Hårdt mod hårdt 2021 Stylist Fiktionsserie
Puls 2 6:9 – Hurtige hænder 2021 Stylist Fiktionsserie
Puls 2 7:9 – Alt har en pris 2021 Stylist Fiktionsserie
Puls 2 8:9 – Forrådt 2021 Stylist Fiktionsserie
Puls 2 9:9 – Sæt mig fri 2021 Stylist Fiktionsserie
Bror 2020 Kostumekonsulent DK/Kort fiktion
Puls 4:9 – Afsløret 2020 Stylist Fiktionsserie
Puls – Sæson 1 (oversigt) 2020 Stylist, Stylist Fiktionsserie
Puls 5:9 – Ramt 2020 Makeup Fiktionsserie
Puls 6:9 – Det smitter 2020 Stylist Fiktionsserie
Puls 7:9 – En bid af æblet 2020 Stylist Fiktionsserie
Puls 8:9 – Fanget 2020 Stylist Fiktionsserie
Puls 9:9 – Festen 2020 Stylist Fiktionsserie
Puls 1:9 – Hemmeligheder 2020 Stylist Fiktionsserie
Puls 2:9 – På lånt tid 2020 Stylist Fiktionsserie
Puls 3:9 – Find deres fejl 2020 Stylist Fiktionsserie
Skyld 2020 Stylist DK/Kort fiktion
Perfekte steder 3 2019 Kostumier Tv-serie
DNA 2019 Kostumier Tv-serie
Kollision 2019 Kostumier DK/Spillefilm
Perfekte steder 2 2018 Kostumier Tv-serie
Happy ending 2018 Kostumier DK/Spillefilm
Journal 64 2018 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Håbet 2018 Kostumeassistent Tv-serie
Perfekte steder 1 2017 Kostumier Tv-serie
Grethe 2017 Kostumier Tv-serie
Når solen skinner 2016 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Mit 50/50 liv 2016 Påklæder Tv-serie
The Model 2016 Kostumeassistent DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Rekvisitørassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 Produktionsdesignassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.