enda

Andrew Grieve

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Warriors 2007 Instruktion, Manus Tv-dokumentar
Horatio Hornblower 3 2003 Instruktion Tv-film
Hornblower: Duty 2003 Instruktion Tv-film
Hornblower: Mutiny 2001 Instruktion Tv-film
Horatio Hornblower: Retribution 2001 Instruktion Tv-film
Horatio Hornblower: The Duchess and the Devil 1999 Instruktion Tv-film
Horatio Hornblower: The Wrong War 1999 Instruktion Tv-film
Horatio Hornblower: The Duel 1998 Instruktion Tv-film
Horatio Hornblower: The Fire Ship 1998 Instruktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.