enda

Anders Norddal Jendresen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lad de døde hvile 2018 Tonemester DK/Spillefilm
Lila 2018 Lyddesign, Komponist, Tonemester DK/Kort fiktion
Kanin 2018 Lyddesign DK/Kort fiktion
Månebrand 2018 Lyddesigner, B-fotograf DK/Spillefilm
Your Flesh, Your Curse 2017 Komponist, Lyd, Co-producer DK/Spillefilm
Girl vs. World 2017 Lyd DK/Dokumentarfilm
Regnbuepiger 2017 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Alle for tre 2017 B-tonemester, Lydassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Delphi 2016 Lydklipper DK/Kort fiktion
Slagt mig nøgen 2015 Komponist DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Komponist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.