enda

Anders Giversen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
København findes ikke 2022 Location scout DK/Spillefilm
Rainbow (oversigt) 2021 Location scout Fiktionsserie
Rainbow 1:7 2021 Location scout Fiktionsserie
Rainbow 2:7 2021 Location scout Fiktionsserie
Rainbow 3:7 2021 Location scout Fiktionsserie
Rainbow 4:7 2021 Location scout Fiktionsserie
Rainbow 5:7 2021 Location scout Fiktionsserie
Rainbow 6:7 2021 Location scout Fiktionsserie
Rainbow 7:7 2021 Location scout Fiktionsserie
Perfekte steder 3 2019 Location manager Tv-serie
Psykosia 2019 Location scout DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Location scout DK/Spillefilm
Perfekte steder 2 2018 Location manager Tv-serie
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Location scout DK/Spillefilm
Perfekte steder 1 2017 Location manager Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.