enda

Anastas N. Michos

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Texas Chainsaw 3D 2013 Foto U/Spillefilm
Untraceable 2008 Foto U/Spillefilm
Perfect Stranger 2007 Foto U/Spillefilm
Freedomland 2006 Foto U/Spillefilm
The Forgotten 2004 Foto U/Spillefilm
Mona Lisa Smile 2003 Foto U/Spillefilm
Imellem venner 2000 Foto U/Spillefilm
Man on the moon 1999 Foto U/Spillefilm
Little Tree 1997 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.