enda

Amy Robinson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Julie & Julia 2009 Producer U/Spillefilm
For Love of the Game 2000 Produktion U/Spillefilm
Autumn in New York 2000 Producer U/Spillefilm
Grænseløst begær 1990 Producer U/Spillefilm
Once around - svigersøn uden lige 1990 Producer U/Spillefilm
Efter fyraften 1985 Producer U/Spillefilm
Ska' det være os? 1982 Produktion U/Spillefilm
Til op over begge ører 1979 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.