enda

Min mor er pink

Cecilie Debell, Danmark, 2017

75 min.DK/Dokumentarfilm

Hvordan finder man sig selv, når hele ens barndom har været præget af kaos, usagtheder og et kludetæppe af mærkværdige historier?
Performancekunsteren Michael Richardt og hans mor Malou har stærke bånd til hinanden. Men store ubesvarede spørgsmål lurer under overfladen, og bag Michaels ekspressive og flamboyante ydre gemmer der sig en hård familiehistorie om social arv. I jagten på at forstå sit ophav inviterer Michael derfor sin mor med ud på en roadtrip til nogle af fortidens nøglesteder. Forude venter et dokumentarisk eventyr fuld af overraskelser og tilfældige, men sært meningsfulde møder med gamle venner og forstående fremmede, der alle giver mor og søn noget, de savnede. Cecilie Debell har skabt en rørende, morsom og nærmest overrumplende livlig familiehistorie, hvor fantasien får det første og sidste ord. Og et filmisk brev om tolerance i en tid, der har hårdt brug det.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Min mor er pink
Dansk titel Min mor er pink
Emneord Danmark, Kunstnere, Richardt, Michael, Familiehistorie, Sønner, Mødre, Tolerance, 2010-2019
Instruktør Cecilie Debell
Producer Wenche Hugaas Jensen, Heidi Kim Andersen
Produktionsland Danmark
Dansk festivalpremiere 17.03.2017, Grand Teatret
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab
Producent Metronome Productions

Instruktion

Instruktion Cecilie Debell
Instruktørkonsulent Mariella Harpelunde Jensen

Produktion

Producer Wenche Hugaas Jensen
Producer Heidi Kim Andersen

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF