enda

Kill

8 min.DK/Kort fiktion

Alle billeder i "Kill" er stiliserede, hvilket giver filmen et uvirkeligt skær. Det drømmeagtige understreges ved brug af slowmotion og den overdrevne lydside, hvor ulvens poter rammer skovbunden med dumpe brag. Der er ekstrem fokus på detaljer - en lastbils
hjulkapsler, en ulvs tunge, en transformators stempler og en trucks sorte dæk mod asfalten. Filmen består af billedkompositioner, opbygget af maskinelle elementer, som vi ikke normalt forbinder med skønhed. Filmen starter i skoven, hvor alt ånder fred og idyl. Den summende lyd af en transformator, der tændes og de blanke cylindre, der begynder at arbejde. Et sted i mørket sætter en kæmpemæssig truck langsomt i bevægelse. Langsomt intensiveres tempo og lydniveau hen mod det uundgåelige klimaks, hvor ulven ser ind i lastbilens lysende forlygter.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Kill
Dansk titel Kill
Instruktør Christoffer Boe, Ingvar Cronhammar
Producer Miriam Nørgaard
Fotograf Manuel Alberto Claro
Editor Peter Brandt
Lyd Morten Green
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Fridthjof Film
Finansiering Med støtte fra New Danish Screen
Comment I projektet "Film/Kunst" har otte af landets markante filminstruktører og billedkunstnere parvis slået pjalterne sammen om at skabe fire unikke værker, der både rummer film og installation.
Aldersgrænse Frarådes børn under 7 år
Vurdering Se Medierådets vurdering

Selskaber

Produktionsselskab Fridthjof Film
Finansiering Med støtte fra New Danish Screen

Instruktion

Instruktion Christoffer Boe
Instruktion Ingvar Cronhammar

Produktion

Producer Miriam Nørgaard
Executive producer Ronnie Fridthjof
Executive producer Meta Louise Foldager Sørensen

Foto

Fotograf Manuel Alberto Claro

Klip

Klip Peter Brandt

Lyd

Tonemester Morten Green

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.