enda

En Rundtur i København

Danmark, 1934

7 min.DK/DokumentarfilmTuristfilm

Under højstemt oplæsning af et næsten 8 minutter langt 'digt' føres vi fra grønttorvet på Israels Plads, fisketorvet på Gl. Strand og blomstertorvet på Højbro Plads forbi Christiansborg til en tur gennem Dyrehaven og videre til Sorgenfri Slot, hvor Kong Christian X rider ud på sin hest. Turen slutter ved nattetide på Rådhuspladsen med de mange lysreklamer. Filmen er ufærdig.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel En Rundtur i København
Dansk titel En Rundtur i København
International titel A sightseeing in Copenhagen
Emneord Grønttorvet, Markeder, Christiansborg, Jægersborg Dyrehave, Dyrehaven, Sorgenfri Slot, Slotte, Rådhuspladsen, Poesi, København, Klampenborg, 1930-1939
Medvirkende Thorvald Stauning, Kong Christian X
Produktionsland Danmark
Sprog Dansk
Produktionsselskab Palladium
Internationalt salg
Tekniske data Sort-hvid, Tone
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Palladium

Manus

Digte Aage Hermann

Speaker

Speaker Aage Hermann

Medvirkende

Medvirkende Thorvald Stauning
Medvirkende Kong Christian X

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF