Trailers til 7 nye film

TRAILERS. Sensommeren byder på 7 nye spillefilm. Få et indtryk af de kommende måneders film.

Godt syv måneder inde i året har biograferne solgt 1.775.694 billetter til danske film, og resten af året ser lovende ud.

Her følger trailers til 7 nye danske spillefilm.

11. august. "Jensen & Jensen" af Craig Frank for Miso Film

Dette element kræver at du har installeret en Flash Player.

Animationsfilmen "Jensen & Jensen" foregår i Danmark 2019, hvor arbejdsløshed, inflation og kriminalitet er skyhøj, og landet styres af penge og forbrydere. De tumpede brødre Bjarne og Jimmy Jensen forsøger sig som dusørjægere og går på jagt efter en af Europas mest eftersøgte forbrydere, Milo, men bliver selv jaget bytte. Mick Øgendahl og Nicolas Bro lægger stemme til brødrene.

25. august. "Dirch" af Martin Zandvliet for Koncern Film

Dette element kræver at du har installeret en Flash Player.

Filmen om Dirch spænder over tre årtier. Fra Dirch Passers første succes på scenen i slutningen af 50'erne, hvor alle ville se ham, til kampen med dæmonerne – sceneskræk, druk og jalousi – og de kæntrede forsøg på at slå igennem i seriøse roller.

"Dirch" hylder komikken, latteren, håbet og Dirch Passers befriende råb udover scenen, der rev alle med sig, fik publikum til at glemme ensomheden og gjorde ham udødelig.

1. september. "Bora Bora" af Hans Fabian Wullenweber for Nimbus Film

Dette element kræver at du har installeret en Flash Player.

"Bora Bora" er en cool og underholdende kærlighedshistorie for piger i alle aldre. En film med noget på hjertet, krydret med fed musik, action og happy ending.

Mia og Zack er meget forskellige, men mødes tilfældigt, da den charmerende Zack en dag forsøger at stjæle Mias pung og stikker af. Han har dog ikke regnet med, at hun så let som ingenting kan indhente ham, fordi hun er en ekstrem hurtig løber. Det bliver startskuddet på en stormende forelskelse mellem Mia og Zack og et møde med en gruppe af nye venner, der alle har store drømme. Og drømme kan blive til virkelighed … eller kan de?

15. september. "Skyskraber" af Rune Schjøtt for Fine & Mellow

Dette element kræver at du har installeret en Flash Player.

"Skyskraber" er et sort humoristisk filmdrama om ungdommelig forelskelse, mindreværd og skyskraberdrømme.

Den 17-årige Jon bor i en lille isoleret flække. Han undertrykkes af sin far, hans eneste ven er en 9-årig dreng, og han er hemmeligt forelsket i købmandens smukke datter, den blinde Edith. Og så lider Jon af forhudsforsnævring. Da Edith pludselig tilbyder Jon sin mødom, må han lære, at ikke alle hans drømme er rene luftkasteller.

29. september. "Ronal Barbaren" af Thorbjørn Christoffersen & Kresten Vestbjerg Andersen & Philip Einstein Lipski for Einstein Film

Dette element kræver at du har installeret en Flash Player.

"Ronal Barbaren" er animation, action og komedie i 3D.

Den onde Fyrst Volcazar overfalder barbarernes landsby og bortfører alle, bortset fra den unge barbar Ronal, der stik modsat sine muskuløse og olie-indsmurte stammefæller i landsbyen er en vaskeægte slapsvans. Barbarernes overlevelse hviler nu på den selvværdsramte Ronals spinkle skuldre, og han må begive sig ud på en farefuld rejse for at redde sine forsvundne landsbyfæller og stoppe Volcazars jagt på verdensherredømmet.

6. oktober. "Far til fire - tilbage til naturen" af Claus Bjerre for ASA Film og Scanbox

Dette element kræver at du har installeret en Flash Player.

Hele familien rejser på weekend til Sverige og besøger Fars kusine Annika, der har en naturpark. Familien stortrives i naturen, men Lille Per, Mie, Ole og Søs finder snart ud af, at ikke alt er ren idyl. En bande, anført af skurken Rikart, sviner naturparken til med gamle køleskabe og farligt affald, og det bliver op til familien – og ikke uden farer – at lokke banden i en fælde og hjælpe Annika med at skaffe beviser til politiet.

13. oktober "Klassefesten" af Niels Nørlev for Nordisk Film

Dette element kræver at du har installeret en Flash Player.

Anders, Troels og Nikolaj er venner og mildest talt forskellige. Nu er de inviteret til klassefest med den gamle gymnasieklasse. De har egentlig ikke lyst, men bestemmer sig for at varme op med et hotelophold og en tur i byen dagen før klassefesten – for ligesom at komme i stemning. Det skulle de ikke have gjort. Tiden sætter sine spor, og ikke alting er, som det var engang.

Senere på året er der premiere på blandt andet disse danske spillefilm

20. oktober. "Værelse 304" af Birgitte Stærmose for Alphaville Pictures Copenhagen
27. oktober. "Viceværten" af Katrine Wiedemann for Zentropa
17. november. "Den som dræber – Fortidens skygge" af Birger Larsen for Miso Film
17. november. "Beast" af Christoffer Boe for Alphaville Production
24. november. "ID:A" af Christian E. Christiansen for Zentropa