Trailer til Klassefesten 2

TRAILER. Mikkel Serups "Klassefesten 2 – begravelsen" får dansk premiere den 6. februar næste år. "Klassefesten" var en af årets store publikumsucceser i 2011.

Thomas er glad og stolt. Han skal giftes og har netop udgivet et nyt album, men da nogle dårlige anmeldelser ødelægger hans humør, prøver Niels og Andreas at muntre ham op med en vild polterabend. Det går langt fra som planlagt. I stedet for strip og paintball ender de tre venner pludselig dagen før Thomas bryllup til en begravelse. Men det er ikke let at skulle sørge, når man lige har opdaget, at den afdøde har været i seng med ens kone; når man i stedet for bårebuketter kun tænker på oprejsning, eller når man desperat forsøger at gennemføre den mislykkede polterabend, uden at de efterladte opdager noget.

Mikkel Serup debuterer med "Klassefesten 2" som spillefilmsinstruktør. Han har været konceptuerende instruktør på "Livvagterne" og "Forbrydelsen 3", der sidste år var Robert-nomineret til Årets danske tv-serie.

"Klassefesten 2 – begravelsen" er produceret af Tomas Radoor og René Ezra for Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Filmen kan ses i de danske biografer fra den 6. februar 2014.

Trailer