Trailer til En du elsker

TRAILER. Pernille Fischer Christensens "En du elsker", der har verdenspremiere i Berlin i disse dage, har fået en trailer.

 

I disse dage har "En du elsker" verdenspremiere på Berlinalen. Alle os, der ikke er i den tyske hovedstad, må nøjes med at se traileren og vente til den danske premiere 24. april.

Filmen handler om et møde mellem to fortabte skæbner, en voksen mand og en dreng. Thomas Jacob bor i Los Angeles og er en verdensberømt rockmusiker med succes og mange brændte broer. Da han efter mange år vender tilbage Danmark for at indspille nyt album med sin faste musikproducer, tropper hans voksne datter, Julie, op. Med sig har hun barnebarnet, den 11-årige Noa, og snart bliver Thomas mod sin vilje tvunget til at tage sig af drengen. De to begynder, stik imod alle odds, langsomt at finde hinanden igennem musikken. Men så indtræffer katastrofen, og Thomas må se i øjnene, at han skal træffe et valg, der forandrer hans liv for altid.

Filmen er instrueret Pernille Fischer Christensen, som har skrevet manuskript sammen med Kim Fupz Aakeson. Vinca Wiedemann og Sisse Graum Jørgensen har produceret for Zentropa.