Tilde Harkamp laver ny komedie

I PRODUKTION. Tilde Harkamp begynder optagelserne til en komedie om tre veninder, der går til tåkrummende yderligheder i jagten på lykke, venskab og mænd. 'Jagtsæson' får premiere til efterårsferien.

I denne uge starter Tilde Harkamp optagelserne på Fyn til komedien 'Jagtsæson', som har manuskript af forfatterparret Claudia Boderke og Lars Mering. 

Den nyligt fraskilte singlemor Eva tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella, den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene. Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve gennem blandt andet en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt. Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag.

Mille Dinesen indtager hovedrollen som Eva, mens Lærke Winther spiller Marlene, og Stephania Potalivo er Isabella.

'Jagtsæson' er Tilde Harkamps anden spillefilm. Hun har tidligere instrueret 'Iqbal og den hemmelige opskrift' samt tv-serier som 'Friheden', 'Den anden verden' og 'Lærkevej'.

Tomas Radoor producerer for Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstituts Markedsordning og FilmFyn.

Der er biografpremiere lige op til efterårsferien den 3. oktober.