Teaser til Jensen & Jensen

TRAILER. To tumpede brødre forsøger sig som dusørjægere, men ender med at selv blive jaget. Animationsfilmen "Jensen & Jensen" får premiere den 11. august.

Brødrene Bjarne og Jimmy Jensen lever i et nedslidt post-finanskrise København i år 2019. Begge står i livstruende gæld – den ene bror til blodtørstige kreditorer; den anden til en pengegrisk eks-kone. De vælger derfor at blive dusørjægere og går på jagt efter en af Europas mest eftersøgte forbrydere, falskmøntneren Milo, som har onde planer om at kontrollere hele verdens valuta og lægge Danmark i grus undervejs. Snart får det umage brødrepar gale politimænd, brutale CIA-agenter og fanatiske katolske kardinaler i hælene.

Ifølge producenterne bag danner "Jensen & Jensen" med blandingen af satire og hæsblæsende action en helt ny genre – dick flick, som er drengerøvenes svar på pigernes chick flick.

Filmen er instrueret af Craig Frank, der var én af instruktørerne på "Rejsen til Saturn". Mick Øgendahl og Nicolas Bro lægger stemme til brødrene, mens Jokeren, Simon Jul Jørgensen og Bodil Jørgensen er blandt de øvrige medvirkende.

"Jensen & Jensen" er produceret af Jonas Allen og Peter Bose for Miso Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

Læs mere på filmens facebookside.