Særvisninger af Burma VJ

"Burma VJ – Reporter i et lukket land" har muligheden for at skaffe endnu en pris til kaminhylden, efter at være blevet nomineret til en Oscar i kategorien Bedste Dokumentarfilm. Anders Østergaards dokumentarfilm får derfor ekstravisninger i København og Aalborg.

Dokumentarfilmen "Burma VJ – Reporter i et lukket land" har indtil videre erhvervet sig ikke mindre end 40 priser siden sin første visning i 2007. Til marts vil det vise sig om filmen også vil kunne skrive Oscarvinder på visitkortet sammen med de mange andre priser og nomineringer.

I anledning af nomineringen kan "Burma VJ – Reporter i et lukket land" ses eller genses i en begrænset periode i København og Aalborg.

I Grand Teatret har man muligheden for at se dokumentaren på lørdag den 6. februar kl. 10.00  og i Biffen Aalborg kan man fra i dag den 4. februar se filmen kl. 14.00. I sidstnævnte biograf vises filmen frem til onsdag den 10. februar.

"Burma VJ – Reporter i et lukket land" er produceret af Lise Lense-Møller for Magic Hour Films og har modtaget støtte fra Det Danske Filminstitut.