Premiere på Klassefesten 3

PREMIERE. Den 6. oktober går det løs igen, Anders W. Berthelsen, Troels Lyby og Nikolaj Kopernikus er tilbage i rollerne som vennerne Andreas, Thomas og Niels, når der er premiere på "Klassefesten 3 – Dåben".

De tre venner Niels, Thomas og Andreas har hver især deres at se til, men specielt Andreas har det hårdt for tiden. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne så sandelig. Hun har fået en succesfuld ny kæreste og en skøn datter, og for at gøre det hele meget værre, har parret oveni købet bedt Andreas være Gudfar. Han siger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt. Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med – og hvilket sted er bedre egnet til at skaffe en kæreste end en singlehøjskole?

"Klassefesten 3" er instrueret af Birger Larsen, som tidligere har instrueret både film og tv-serier, som "Superbror", "Den som dræber", "Forbrydelsen", "Taxa" og ikke mindst "Lad isbjørnene danse", som vandt ham både Robert og Bodil-prisen for bedste danske film i 1991.

Filmen har manuskript af Lars Merning og Claudia Boderke, og er produceret af René Ezra og Thomas Radoor for Nordisk Film med støtte fra Det Danske Filminstitut.

"Klassefesten 3" har premiere i danske biografer den 6. oktober.

Trailer