Premiere på 3 ting

PREMIERE. Den 18. maj er der biopremiere på Jens Dahls spillefilmdebut "3 ting", som har Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen i hovedrollerne.

Den 18. maj er der biografpremiere på "3 ting", som er første spillefilm fra Jens Dahl, en erfaren manuskriptforfatter på film og tv-serier.

Mikael, en højtbegavet sprængstofekspert, har sammen med en gruppe serbiske kriminelle stjålet 60 millioner kroner. I ellevte time prøver han at redde sit liv og skabe sig en fremtid ved at gå ind i et vidnebeskyttelsesprogram. Han skal opholde sig på et hotel, indtil retssagen starter, og beder om tre ting i bytte for sit vidneudsagn: at PET finder en kvinde ved navn Camilla, at han får bragt en bestemt kasse fra et opbevaringslager, og at han kan modtage en bestilling på to gange takeaway-butter chicken fra en restaurant i Valby.

Mikael spilles af Nikolaj Coster-Waldau, mens Birgitte Hjort Sørensen ses i rollen som Camilla. Desuden medvirker Jacob Lohmann og Lærke Winther. 

Jens Dahl har både instrueret og skrevet manuskript til "3 ting", som er produceret af Caroline Schlüter Bingestam og Jacob Jarek for Profile Pictures. Filmen er støttet af Det Danske Filminstitut og TV 2.

Trailer

3_ting_DK_plakat_685x1015_high_NY