Ny Far til Fire film på vej

FILMSTØTTE. Holdet bag Far til fire er netop gået i produktion med endnu en film, "Far til fires vilde ferie". Denne gang går turen til Vadehavet og i instruktørstolen finder vi igen Giacomo Campeotto.

Sidste år fik Far til fire-filmene et nyt hold skuespillere, og i går, tirsdag den 10. juni, gik film nummer to med de nye kræfter, "Far til fires vilde ferie", i produktion.

Familien holder ferie ved Vadehavet, men et luksuriøst nabohus tiltrækker sig familiens opmærksomhed. Da Far bliver beskyldt for indbrud i huset, må familien træde til. De prøver at finde de rigtige tyve, men forgæves. Samtidig kommer Far til at se mere og mere suspekt ud, og pludselig er hele øen overbevist om, at han er skyldig, og de vil have familien væk fra øen. I en storstilet aktion lykkes det familien at stoppe tyvene. Men da skurkene flygter ud i det farlige Vadehav, er Lille Per er den eneste, der kan redde deres liv.

Fakta

Regional filmstøtte

Filminstituttet yder støtte til regionale filmproduktioner for at sikre at dansk film fortæller historier fra alle egne af landet, og at udviklingen af produktionsmiljøer foregår i hele landet.

Støtten gælder både spillefilm og dokumentarfilm – herunder også kortfilm og talentfilm – og er rettet mod film der rejser med henblik på optagelse og efterarbejde uden for hovedstadsområdet. Støtten er ikke afhængig af regional medfinansiering.

Læs mere om regional filmstøtte.

Markedsordningen

Markedsordningen støtter produktion og udvikling af film med særligt vægt på populærkulturelle kvaliteter.

Støtten skal sikre en kontinuerlig produktion og udbredelse af forskellige film, således at det samlede udbud – i henseende til kunstnerisk kvalitet, mangfoldighed, volumen og på denne ordning især publikumsappel – fastholder og udvikler dansk filmkunst og filmkultur.

Læs mere om Markedsordningen.

I instruktørstolen sidder Giacomo Campeotto, der også har instrueret flere af de tidligere film i serien, og manuskriptet er skrevet af Jens Korse. Lille Per spilles af Sigurd Philip Dalgas og blandt de øvrige medvirkende er Karoline Hamm, Rasmus Johnbeck, Emilie Werner Semmeltofth, Kurt Ravn, Bodil Jørgensen og Jesper Asholt. Af nye medvirkende ses Søs Egelind, Martin Brygmann og Joakim Ingversen.

DFI har givet 4 mio. kr. i produktionsstøtte under Markedsordningen samt 1 mio. kr. i regional støtte. Henrik Møller-Sørensen og Marcella Dichmann producerer for ASA Film med Nordisk Film som koproducent.

Der er forventet premiere til efteråret 2015.